Mielen valmennus

Muutoksen matkalla

Ihmisen mieli, ajatukset ja käyttäytyminen on kiinnostanut minua nuoresta saakka, mutta aikuisiällä uskalsin sukeltaa asiaan syvemmin. 

Ravintovalmentajan koulutuksessa 2017 huomasin psyykkisen osuuden olevan kiinnostavin ja tuntuvan omimmalta. Sen jälkeen olenkin pitänyt mm. ryhmämuotoisena psyykkiseen puoleen painottavia ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä pienryhmiä. 

Olen LCA psykologisen joustavuuden coach. Opiskelen kognitiivisen lyhytterapian opinnot 2021-2023 ja pyrin samalla käymään avoimen yliopiston psykologian opintoja aikataulun periksiantaessa. 

Tarjoan yksilövalmennuksia ja pienryhmävalmennuksia. Psykologisen joustavuuden valmennukset pohjaavat vahvasti hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT). HOT pohjautuu puolestaan vahvaan tutkimusnäyttöön ja on kognitiivisen terapian uusimman aallon suuntaus. 
Valmennuksessa työskennellään psykologisen joustavuuden osa-alueiden vahvistamiseksi. 

Osa-alueita ovat mm.;
– Arvot
– Hyväksyntä
– Myötätunto ja itsemyötätunto
– Kyky olla läsnä
– Mielen kontrollin heikentäminen
– Arvoille omistautuminen
– Havainnoiva minä

 

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus soveltuu sinulle, joka koet olevasi oman elämäsi risteyksessä. 
Olet ehkä uupunut, koet työpaineita, painit ruuhkavuosien ja riittämättömyyden tunteen kanssa, epäilet vanhemmuuttasi tai etsit yksinkertaisesti itseäsi – mitä sinä haluat ja miten voisit elää itsesi näköistä elämää?
Valmennus sopii myös sinulle, joka olet vuosia laihduttanut kuitenkaan kokematta tyytyväisyyttä itseesi ja kehoosi, ja koet, että olisikin pudotettava jotakin muuta, kuin painoa.
Valmennuksesta voit hyötyä myös sinä, joka olet esimerkiksi urasi risteyksessä, pohtien työminäsi tulevaisuutta. 

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on nimensä mukaisesti yksilöllistä ja henkilökohtaista. Valmennus voidaan toteuttaa kasvotusten tai etänä.
  Valmennuksessa paneudutaan valmennettavan yksilöllisiin tavoitteisiin ja työstetään yhdessä sovittuja osa-alueita. 

Valmennus on hedelmällisintä, kun asiakassuhteeseen käytetään aikaa. Yksilövalmennukset myydään 3 ja 5 kerran sarjoina, mutta mahdollisuus on jatkaa valmennusta pidempäänkin tarvittaessa. 

Valmennus sisältää 3 tai 5 kappaletta 60 minuutin tapaamisia sekä alkuhaastattelun,  kotitehtävät yksilöllisen tarpeen mukaan ja viikoittaisen yhteydenpidon valmentajan kanssa. 


PAKETIT

3 tapaamista / 239€*


5 tapaamista / 359€*

*voi maksaa osissa

Pienryhmät

Ryhmävalmennus sopii sinulle, joka kaipaat vertaistukea ja pidempää asiakassuhdetta. Ryhmäkoot ovat pieniä ja ryhmä kokoontuu etänä verkossa. 

Ryhmään voi osallistua erilaisilla taustoilla ja tavoitteilla olevia henkilöitä. Jokainen etenee valmennuksessa omasta lähtökohdastaan ja tarpeistaan nähden. Jokaiselle sallitaan oma tila työskennellä kohti omia arvoja ja tavoitteita, tuomitsematta ja hyväksyen.

Ei uusia ryhmiä alkamassa 2021.

Pienryhmä
Matka minuuteen

Risteyksessä?
Suunta hukassa?
Mitä minä oikeastaan haluan?

Onko aika pysähtyä itsesi äärelle?

Matkalla minuuteen sukellamme omiin arvoihimme ja siihen, mikä tarve oikeastaan kumpuaa sisimmästä. Mihin suuntaan arvot ja tavoitteet haluaisivat sinua kuljettaa.

Olit sitten miettimässä uramuutosta, kyllästynyt jatkuviin selfhelp -kokeiluihin, muutoksen kynnyksellä tai pohtimassa oman elämäsi suuntaa - tämä mielen valmennuksen pienryhmä on sinulle.

Pienryhmävalmennus pohjautuu psykologiseen joustavuuteen, hyväksymis- ja omistautumisterapian viitekehykseen.

Keskitymme pienryhmävalmennuksessa arvojen tutkailuun, itsemyötätuntoon, hyväksyntään, läsnäoloon ja itselleen sekä arvoilleen omistautumiseen. Tapaamisilla tehdään erilaisia harjoitteita. Jokainen saa olla äänessä niin paljon tai vähän, kuin juuri sillä hetkellä sopivalta tuntuu.
Valmennus on sinua itseäsi varten.Tiedustelu ja yhteydenotot sekä ilmoittautumiset pääasiassa sähköpostitse.

satukorkeamaa @ gmail.com