Mielen valmennus

Muutoksen matkalla

Ihmisen mieli, ajatukset ja käyttäytyminen on kiinnostanut minua nuoresta saakka, mutta aikuisiällä uskalsin sukeltaa asiaan syvemmin. 

Ravintovalmentajan koulutuksessa 2017 huomasin psyykkisen osuuden olevan kiinnostavin ja tuntuvan omimmalta. Sen jälkeen olenkin pitänyt mm. ryhmämuotoisena psyykkiseen puoleen painottavia ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä pienryhmiä. 

Opiskelen LCA psykologisen joustavuuden coachiksi (loppuu 06/21). Käyn myös psykologian opintoja avoimessa yliopistossa ja aloitan syksyllä 2021 kognitiivisen lyhytterapian opinnot. 

Tarjoan yksilövalmennuksia ja pienryhmävalmennuksia. Psykologisen joustavuuden valmennukset pohjaavat vahvasti hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT). HOT pohjautuu puolestaan vahvaan tutkimusnäyttöön ja on kognitiivisen terapian uusimman aallon suuntaus. 
Valmennuksessa työskennellään psykologisen joustavuuden osa-alueiden vahvistamiseksi. 

Osa-alueita ovat mm.;
– Arvot
– Hyväksyntä
– Myötätunto ja itsemyötätunto
– Kyky olla läsnä
– Mielen kontrollin heikentäminen
– Arvoille omistautuminen
– Havainnoiva minä

 

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus soveltuu sinulle, joka koet olevasi oman elämäsi risteyksessä. 
Olet ehkä uupunut, koet työpaineita, painit ruuhkavuosien ja riittämättömyyden tunteen kanssa, epäilet vanhemmuuttasi tai etsit yksinkertaisesti itseäsi – mitä sinä haluat ja miten voisit elää itsesi näköistä elämää?
Valmennus sopii myös sinulle, joka olet vuosia laihduttanut kuitenkaan kokematta tyytyväisyyttä itseesi ja kehoosi, ja koet, että olisikin pudotettava jotakin muuta, kuin painoa.
Valmennuksesta voit hyötyä myös sinä, joka olet esimerkiksi urasi risteyksessä, pohtien työminäsi tulevaisuutta. 

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on nimensä mukaisesti yksilöllistä ja henkilökohtaista. Valmennus voidaan toteuttaa kasvotusten tai etänä.
  Valmennuksessa paneudutaan valmennettavan yksilöllisiin tavoitteisiin ja työstetään yhdessä sovittuja osa-alueita. 

Valmennus on hedelmällisintä, kun asiakassuhteeseen käytetään aikaa. Yksilövalmennukset myydään 3 ja 5 kerran sarjoina, mutta mahdollisuus on jatkaa valmennusta pidempäänkin tarvittaessa. 

Valmennus sisältää 3 tai 5 kappaletta 60 minuutin tapaamisia sekä alkuhaastattelun,  kotitehtävät yksilöllisen tarpeen mukaan ja viikoittaisen yhteydenpidon valmentajan kanssa. 


PAKETIT

3 tapaamista / 239€
*TARJOUS 31.8.2021 asti 179€!


5 tapaamista / 359€
*TARJOUS 31.8.2021 asti 269€

Pienryhmät

Ryhmävalmennus sopii sinulle, joka kaipaat vertaistukea ja pidempää asiakassuhdetta. Ryhmäkoot ovat pieniä ja ryhmä kokoontuu etänä verkossa. 

Ryhmään voi osallistua erilaisilla taustoilla ja tavoitteilla olevia henkilöitä. Jokainen etenee valmennuksessa omasta lähtökohdastaan ja tarpeistaan nähden. 

Ensimmäinen pienryhmä aloittaa keskiviikkona 9.6.2020  klo 16:30-17:30. 
Ilmoittautuminen on käynnissä nyt!

PIENRYHMÄT

Ke 9.6.2021 klo 16:30-17:30 

(6 tapaamista*/ 9.6., 16.6.,23.6., 14.7., 28.7., 11.8.)
*muutokset mahdollisia aikatauluihin ryhmän yhteisten sopimusten mukaan.

Hinta 149€/hlö

(Etuhinta ensimmäiselle ryhmälle. Jatkossa hinta 199€/hlö)

Lisätiedot/ Ilmoittautuminen

Tiedustelu ja yhteydenotot sekä ilmoittautumiset pääasiassa sähköpostitse.

satukorkeamaa @ gmail.com